Zakelijk

The James Hotel verwelkomt je voor je zakelijke afspraken, zakelijke reserveringen en groepsreserveringen. 

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Maximaal 12 personen passen in onze vergaderzaal. Hier vind je een TV met HDMI aansluiting, een Apple TV en een flip-over. Je kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Verschillende soorten vergaderingen zijn mogelijk in onze lounge. Een drankje, lunch of informele bijeenkomst zijn allemaal bespreekbaar. Dit is mogelijk voor maximaal 70 personen. Onze lounge kan in verschillende compartimenten worden afgesloten, zodat de ruimtes ook voor kleinere groepen beschikbaar zijn.

Bekijk de vergaderzalen

Evenementen

Evenementen

Iets te vieren? Onze mooie lounge is beschikbaar voor je. De lounge is op te delen in meerdere gedeeltes om de ruimte te creëren die jij nodig hebt. Dit is mogelijk tot 70 personen. Ideaal voor een nieuwjaarsreceptie, informele zakelijke bijeenkomst, een privéborrel of zelfs een babyshower. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. Prijzen zijn op aanvraag. 

Vergaderruimte aanvragen

Luncharrangement

Luncharrangement

Geïnteresseerd in een vergadering bij The James? Wij kunnen u een heerlijk luncharrangement aanbieden om in huis te genieten en het maximale uit uw vergadering te halen.

Bekijk Lunchpakket

Groepsreservering

Groepsreservering

Verenigingen, clubs en groepen zijn altijd op de juiste plaats in The James Hotel.  

Voor groepen vanaf 8 kamers kunnen wij een speciaal groepstarief aanbieden met groepsvoorwaarden. Voor groepsreserveringen hebben wij verschillende mogelijkheden, denk aan een groepscheck-in waardoor alles net wat sneller verloopt. Een offerte voor een groepsreservering maken wij graag op maat, heb je specifieke voorkeuren of ideeën? Laat het ons weten, we denken graag mee. 

Benieuwd naar deze opties of wil je graag een reservering maken? Neem dan graag contact met ons op. Wij zien graag je aanvraag tegemoet en je ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van ons. The James neemt jou en je groep graag mee op een onvergetelijke reis in zijn stad.

Lees meer

Zakelijke reserveringen

Zakelijke reserveringen

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke tarief afspraak met The James, dan is dat mogelijk bij ons vanaf minimaal 100 overnachtingen per jaar. Wij kunnen je uiteraard verder informeren over de mogelijkheden. Heb je zelf of heeft jouw bedrijf al een zakelijke afspraak met ons en heb je verdere vragen of wil je een nieuwe reservering maken, neem dan gerust contact met ons op. 

Vergaderruimte aanvragen