Contact

Bezoek THE JAMES, een uniek 3 sterren hotel in het stadscentrum van Rotterdam.

THE JAMES
Aert van Nesstraat 25
3012 CA Rotterdam
Nederland

What 3 Words Directions

  • Entrance: //crisps. summer. reward
  • Garage: //bride. enacted. tile
  • Suppliers Entrance: //addicted. foods. garages
Routebeschrijving per auto

The James ligt in het hart van Rotterdam op ongeveer 45 minuten rijden van luchthaven Schiphol, vanaf luchthaven Rotterdam Den Haag is het zo’n tien minuten, de stad Den Haag ligt op een half uurtje en Amsterdam is iets minder dan een uur rijden.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Luchthaven Schiphol, luchthaven Rotterdam Den Haag en Amsterdam Centraal Station zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station. Ons hotel ligt hier op zo’n tien minuten lopen vandaan, of neem vanaf Rotterdam Centraal Station tram 8 naar halte Lijnbaan.

De stad in

We zijn goed verbonden met metro (lijnen A, B, C, D, E), bus (lijnen 891, 892, B11) en tram (lijnen 8, 12, 20, 21, 23, 24, 25), zodat je bij ons vandaan met het openbaar vervoer overal in Rotterdam – en daarbuiten! – kunt komen.

Parkeren bij aankomst

We hebben 22 parkeerplaatsen in het gebouw speciaal gereserveerd voor onze gasten. Een plekje in ons hypermoderne lift-parkeersysteem is beschikbaar voor €25,- per nacht – beperkingen in afmeting zijn van toepassing. Via info@thejames.nl reserveer je jouw parkeerplaats, de parkeerplaats is te reserveren tot het moment van check-out. Er is daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel.

Houd er rekening mee dat een reservering voor hotel parking noodzakelijk is en dat de accommodatie geen eigen fietsenstalling en motorstalling heeft.

COVID-19

Bij The James gaat gezondheid boven alles. 

Maar afstand houden betekent gelukkig niet afstandelijk zijn. Wij hebben ons tot doel gesteld om voor onze gasten en medewerkers steeds de beste balans te vinden tussen gezondheid, veiligheid en gastvrijheid. Zo bieden wij u een veilig én fijn verblijf. Hierbij volgen wij de aanbevelingen van de overheid nauwgezet en passen wij ons beleid aan wanneer dat nodig of mogelijk is. 

Een privé check-in is mogelijk op aanvraag.

"Have a safe stay, stay safe!"

Laten we contact opnemen

Vragen of gewoon nieuwsgierig naar The James?
We horen graag van je, dus stuur een email of bel ons!