Contact

Bezoek THE JAMES, een uniek 3 sterren hotel in het stadscentrum van Rotterdam.

THE JAMES
Aert van Nesstraat 25
3012 CA Rotterdam
Nederland
010 7605070
info@thejames.nl

What 3 Words Directions
Entrance: //crisps. summer. reward
Garage: //bride. enacted. tile
Suppliers Entrance: //addicted. foods. garages

Routebeschrijving per auto

The James ligt in het hart van Rotterdam op ongeveer 45 minuten rijden van luchthaven Schiphol, vanaf luchthaven Rotterdam Den Haag is het zo’n tien minuten, de stad Den Haag ligt op een half uurtje en Amsterdam is iets minder dan een uur rijden.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Luchthaven Schiphol, luchthaven Rotterdam Den Haag en Amsterdam Centraal Station zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station. Ons hotel ligt hier op zo’n tien minuten lopen vandaan, of neem vanaf Rotterdam Centraal Station tram 8 naar halte Lijnbaan.

De stad in

We zijn goed verbonden met metro (lijnen A, B, C, D, E), bus (lijnen 891, 892, B11) en tram (lijnen 8, 12, 20, 21, 23, 24, 25), zodat je bij ons vandaan met het openbaar vervoer overal in Rotterdam – en daarbuiten! – kunt komen.

Parkeren bij aankomst

We hebben 22 parkeerplaatsen in het gebouw speciaal gereserveerd voor onze gasten. Een plekje in ons hypermoderne lift-parkeersysteem is beschikbaar voor €20,- per nacht – beperkingen in afmeting zijn van toepassing. In plaats van dat u uw auto buiten hoeft te zoeken, brengt ons liftsysteem uw auto weer zelf bij u terug. Het enige dat u hoeft te doen, is plaatsnemen en ontspannen terwijl uw auto naar u wordt teruggebracht zodat u uw reis weer kunt voortzetten.Via info@thejames.nl reserveer je jouw parkeerplaats, de parkeerplaats is te reserveren tot het moment van check-out. Er is daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel.

Houd er rekening mee dat een reservering voor hotel parking noodzakelijk is en dat de accommodatie geen eigen fietsenstalling en motorstalling heeft. Het stallen van fietsen in de kamers is niet toegestaan.

Laten we contact opnemen

Ga je iets bijzonders doen tijdens je verblijf? Je geliefde ten huwelijk vragen, een verjaardag vieren, de deal van je leven sluiten of juist stoppen met werken? We kunnen je reservering extra speciaal maken en bijvoorbeeld uitbreiden met een persoonlijke boodschap op de kamer of een fles prosecco. Enige vragen, of gewoon nieuwsgierig naar The James? Laat het ons weten!