Renew, recover and refresh

The James heeft alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Onze kamers zijn warm ingericht en zorgen voor een rijk en luxueus gevoel. Kom binnen en laat de drukke dag achter je – de avond is van jou. Verblijf in een standard, comfort, deluxe of superior kamer of verwen jezelf met een prachtig uitzicht over de stad in kamer 1604 en onze junior suites of geniet van een ligbad in onze superior double plus kamers.

Goed om te weten:

CHECK-IN Vanaf 15:00 uur | CHECK-OUT Tot 11.00 uur
LATE CHECK-OUT €10,00 per uur tot 13:00 uur.

Vanwege veiligheidsredenen kunnen de ramen in het gehele hotel niet geopend worden en maken wij gebruik van frisse geurende lucht om de gasten een prettige ervaring te bezorgen.

Onze kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. In onze 24/7 Food Market kunnen gasten ontbijtproducten apart kopen en betalen met creditcard, pinpas of vouchers. Vouchers kunnen online worden geboekt of bij de receptie worden gekocht.

De minimum leeftijd om in te checken bij The James hotel is 25 jaar oud. 

Quiet Hotel Room

Economy Double

Geniet optimaal van de stad en verblijf in een van onze Economy kamers. Alles is binnen handbereik en je bent voorzien van alle benodigde faciliteiten in deze compacte maar compleet ingerichte kamer. Onze Economy kamers zijn 15m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, een volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiezetapparaat. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de economy kamers zijn verdeeld over de 10e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Standard Double of Twin

Een city trip in de planning? Onze Standard Double en Twin kamers zijn ideaal voor een weekendje weg of een zakenreis. Compact en slim ingericht, zodat jij je privéruimte maximaal kunt benutten. Onze Standard kamers zijn minimaal 15m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Standard kamers zijn verdeeld over de 2e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Comfort Double of Twin

Lange dag of lange vlucht achter de rug? Onze Comfort kamers zijn perfect om bij te komen. Onze Comfort kamers zijn allemaal een slag groter dan de Economy en de Standard kamers minimaal 18m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Comfort kamers zijn verdeeld over de 3e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Comfort Double plus of Twin

De Comfort Plus kamers zijn relatief grote kamers voor een comfortabele prijs. Onze Comfort plus kamers zijn 23m2 tot wel 30m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de comfort plus kamers zijn verdeeld over de 3e t/m de 9e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Deluxe Double

Na een drukke dag vol deadlines en meetings kun je wel een beetje luxe gebruiken. Onze stijlvolle Deluxe kamers zijn jouw design oase om een lange dag op de meest ontspannen manier te eindigen: lekker luxe in het hartje van de stad. Onze Deluxe kamers zijn tot wel 33m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Deze kamers beschikken over een bad. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Deluxe kamers zijn verdeeld over de 3e en de 4e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

MIVA Double of Twin - Mindervalide Kamer

Verwen jezelf met extra ruimte en comfort in onze luxe MIVA Double of Twin. Deze ruime mindervalide kamer is het perfecte plekje om tot jezelf te komen na een intensieve dag op ontdekkingstocht in de stad. Onze MIVA double of twin zijn minimaal 22m2, rolstoelvriendelijk en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer voorzien van verschillende hulpmiddelen zoals een douche stoel. Tevens zijn ze voorzien van regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Vanwege de bereikbaarheid en faciliteiten zijn alle MIVA kamers gelegen op de tweede verdieping van het hotel. Het uitzicht is daarmee beperkt. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

James Familie Kamer

Op zoek naar een city trip met de familie naar Rotterdam? Kies voor een van onze Familie kamers. Dit zijn mooie kamers met een maximum capaciteit van 4 personen (maximum 2 volwassenen). De luxe van een zakelijk hotel maar de comfort en veiligheid voor de hele familie samen. De Familie kamers zijn 30m2 en zijn voorzien van vier eenpersoonsbedden, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met regen inloopdouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. De Familie kamers zijn gelegen op de 3e en 4e verdieping van het hotel, het uitzicht is daarmee beperkt. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Superior Double - Gegarandeerd Stadsuitzicht

Voor een superieur verblijf, hebben we Superior kamers: neem een lang heet bad, of geniet van het prachtige stadsuitzicht vanuit het bed. De kamer is compact maar beschikt over alles wat je nodig hebt om weer fris en energiek voor de dag te komen! Onze Superior kamers zijn minimaal 20m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche en bad, separaat toilet, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine en bovendien adembenemend uitzicht. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Superior Double Plus - Gegarandeerd Stadsuitzicht

Voor een ultiem superieur verblijf, hebben we Superior Plus kamers: neem een lang heet bad, geniet van een goed glas wijn en val in slaap bij de twinkelende lichtjes van de stad. Alles wat je nodig hebt om weer fris en energiek voor de dag te komen! Onze Superior Plus kamers zijn minimaal 25m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, comfortabel zitje, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche en bad, separaat toilet, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine en bovendien een adembenemend uitzicht. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Room 1604 - James Favoriet - Gegarandeerd Stadsuitzicht

De favoriet van James, geen suite, geen superior, maar Room 1604. Een bijzondere kamer met schitterend uitzicht, prachtig lichtinval en een uniek interieur. Room 1604 is een kamer die indruk maakt. Room 1604 is 33m2 en is voorzien van een kingsize bed, een bureau, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche, separaat toilet, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, strijkijzer, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine, badstof slippers, een heerlijke attentie en bovendien adembenemend uitzicht. We willen je vriendelijk informeren dat uit oogpunt van veiligheid en voor het behoud van een optimaal klimaat met schone, gefilterde luchttoevoer, het helaas niet mogelijk is om de ramen in ons hele hotel te openen. Bij The James Hotel maken we gebruik van een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem met gefilterde luchttoevoer en automatisch gecontroleerde temperatuurregeling.

Boek deze kamer

Junior Suites - Gegarandeerd Stadsuitzicht

Verwen uzelf in onze Junior Suites met gegarandeerd stadsuitzicht, speciaal ontworpen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Deze ruimtes zijn perfect voor speciale gelegenheden en bieden een oase van comfort en stijl. Ontspan in het warme en aparte zitgedeelte met een uniek interieur, waar u kunt genieten van een goed glas wijn met uitzicht op de meest indrukwekkende skyline van Nederland. De Junior Suites van The James Hotel bieden een exclusieve ervaring met een vrijstaand bad voor een stijlvol verblijf in het hart van Rotterdam. Onze ruime Junior Suites, met een oppervlakte van minimaal 35m², zijn voorzien van een kingsize bed, een bureau en een volledig uitgeruste privé badkamer. Daarnaast zijn er twee flatscreen-tv's, een lege minibar (met items beschikbaar in onze Food Market), een strijkijzer, een kluis, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine, badstof slippers en een heerlijke attentie om uw verblijf nog aangenamer te maken. Bovendien kunt u genieten van adembenemende uitzichten. Let op dat uit veiligheidsoverwegingen en voor optimaal klimaatbeheer, met gefilterde luchttoevoer, de ramen in het gehele hotel niet geopend kunnen worden.

Boek deze kamer