Renew, recover and refresh

The James heeft alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Onze kamers zijn warm ingericht en zorgen voor een rijk en luxueus gevoel. Kom binnen en laat de drukke dag achter je – de avond is van jou. Verblijf in een standard, comfort of superior kamer of verwen jezelf met extra ruimte in een van onze deluxe kamers of junior suites.

Goed om te weten:

CHECK-IN Vanaf 15:00 uur | CHECK-OUT Tot 11.00 uur
LATE CHECK-OUT €10,00 per uur tot 13:00 uur.

Quiet Hotel Room

Economy Double

Geniet optimaal van de stad en verblijf in een van onze Economy kamers. Alles is binnen handbereik en je bent voorzien van alle benodigde faciliteiten in deze compacte maar compleet ingerichte kamer. Onze Economy kamers zijn 15m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, airconditioning, een volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiezetapparaat. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de economy kamers zijn verdeeld over de 10e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Standard Double of Twin

Een city trip in de planning? Onze Standard Double en Twin kamers zijn ideaal voor een weekendje weg of een zakenreis. Compact en slim ingericht, zodat jij je privéruimte maximaal kunt benutten. Onze Standard kamers zijn minimaal 15m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, air-conditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Standard kamers zijn verdeeld over de 2e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Comfort Double of Twin

Lange dag of lange vlucht achter de rug? Onze Comfort kamers zijn perfect om bij te komen. Onze Comfort kamers zijn allemaal een slag groter dan de Economy en de Standard kamers minimaal 18m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, air-conditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Comfort kamers zijn verdeeld over de 3e t/m de 18e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Deluxe Double of Twin

Na een drukke dag vol deadlines en meetings kun je wel een beetje luxe gebruiken. Onze stijlvolle Deluxe kamers zijn jouw design oase om een lange dag op de meest ontspannen manier te eindigen: lekker luxe in het hartje van de stad. Onze Deluxe kamers zijn 23m2 tot wel 33m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Een aantal van deze kamers beschikt over een bad en separaat toilet. Houd er rekening mee dat we geen uitzicht op de stad kunnen garanderen, al de Deluxe kamers zijn verdeeld over de 3e t/m de 9e verdieping. Om er zeker van te zijn dat je kamer beschikt over stadsuitzicht raden wij je aan om een ander kamer type te reserveren. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

MIVA Double of Twin - Mindervalide Kamer

Verwen jezelf met extra ruimte en comfort in onze luxe MIVA Double of Twin. Deze ruime mindervalide kamer is het perfecte plekje om tot jezelf te komen na een intensieve dag op ontdekkingstocht in de stad. Onze MIVA double of twin zijn minimaal 22m2, rolstoelvriendelijk en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, air-conditioning, volledig uitgeruste privé badkamer voorzien van verschillende hulpmiddelen zoals een douche stoel. Tevens zijn ze voorzien van regendouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. Vanwege de bereikbaarheid en faciliteiten zijn alle MIVA kamers gelegen op de tweede verdieping van het hotel. Het uitzicht is daarmee beperkt. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

James Familie Kamer

Op zoek naar een city trip met de familie naar Rotterdam? Kies voor onze Family kamer. Een mooie kamer met een maximum capaciteit van 4 personen. De luxe van een zakelijk hotel maar de comfort en veiligheid voor de hele familie samen. De Family kamer is 30m2 en is voorzien van vier eenpersoonsbedden, een bureau, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met regen inloopdouche, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine. De Family Room is gelegen op de 3e verdieping van het hotel, het uitzicht is daarmee beperkt. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Superior Double - Gegarandeerd Stadsuitzicht

Voor een superieur verblijf, hebben we Superior kamers: neem een lang heet bad, of geniet van het prachtige stadsuitzicht vanuit het bed. De kamer is compact maar beschikt over alles wat je nodig hebt om weer fris en energiek voor de dag te komen! Onze Superior kamers zijn minimaal 20m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche en bad, separaat toilet, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine en bovendien adembenemend uitzicht. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Superior Double Plus - Gegarandeerd Stadsuitzicht

Voor een ultiem superieur verblijf, hebben we Superior Plus kamers: neem een lang heet bad, geniet van een goed glas wijn en val in slaap bij de twinkelende lichtjes van de stad. Alles wat je nodig hebt om weer fris en energiek voor de dag te komen! Onze Superior Plus kamers zijn minimaal 25m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, comfortabel zitje, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche en bad, separaat toilet, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine en bovendien een adembenemend uitzicht. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Room 1604 - James Favoriet - Gegarandeerd Stadsuitzicht

De favoriet van James, geen suite, geen superior, maar Room 1604. Een bijzondere kamer met schitterend uitzicht, prachtig lichtinval en een uniek interieur. Room 1604 is een kamer die indruk maakt. Room 1604 is 33m2 en is voorzien van een kingsize bed, een bureau, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche, separaat toilet, flatscreen-tv, mini koelkast, kluis, strijkijzer, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine, badstof slippers, een heerlijke attentie van Marie-Stella-Maris en bovendien adembenemend uitzicht. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer

Junior Suites - Gegarandeerd Stadsuitzicht

De ideale locatie voor een speciale gelegenheid. Geniet en relax als een echte kosmopoliet in onze Junior Suites. De Junior Suites beschikken over een warm en apart zitgedeelte met uniek interieur. Een plek waar je comfortabel kunt genieten van een goed glas wijn uitkijkend over de meest indrukwekkende skyline van Nederland. Onze Junior Suites zijn minimaal 35m2 en hebben een kingsize bed, een bureau, airconditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloopdouche, separaat toilet, twee flatscreen-tv’s, mini koelkast, strijkijzer, kluis, thee faciliteiten, een Lavazza koffiemachine, badstof slippers, een heerlijke attentie van Marie-Stella-Maris en bovendien adembenemend uitzicht. Uit veiligheidsoverwegingen en optimaal klimaatbeheer (met gefilterde luchttoevoer) is het niet mogelijk om de ramen te openen in het gehele hotel.

Boek deze kamer