Groepsreserveringen

Naast zakelijke en recreatieve gasten verwelkomt The James ook groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een familieweekendje weg, groepen zijn altijd welkom bij ons. Neem contact op met The James.

Verenigingen, clubs en klassen zijn altijd op de juiste plaats in The James Hotel. Groepen vanaf 8 kamers genieten van gunstigere voorwaarden. De centrale ligging van het hotel, de vele bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft en de gratis bagageruimte maken elke vrijgezellenavond, studiereis of zakenreis gegarandeerd een groot succes. The James neemt je mee op een onvergetelijke reis in zijn stad.

The James groepsprijzen bestaan uit standaardprijzen. Het ontbijt is dus niet inbegrepen. Wel hebben we een 24/7 Food market waar je 's ochtends zelf broodjes, croissants, eieren en divers beleg kunt kopen. Het ontbijt kan worden genuttigd in onze ruime lounge waar plaats is voor ongeveer 90 personen. Ook hebben we diverse partnerrestaurants waar we graag een reservering voor je maken.

Uiteraard hebben we ook een vergaderruimte ter beschikking voor onze zakelijke groepen. Deze is te boeken inclusief lunch en snacks.