Hotel Faciliteiten

Onze 2e verdieping is het hart van The James. Hier bevinden zich de meeste faciliteiten en kan je genieten van je verblijf in een stijlvolle omgeving. 

Relax in onze lounge

Relax in onze lounge

Onze lounge is de perfecte plek om te ontspannen en contact te maken. Deze prachtige ruimte op de 2e verdieping is ideaal om te werken, te relaxen of te genieten van hapjes en drankjes uit onze 24/7 Food market. Onze lounge biedt plaats aan maximaal 70 personen.

Blijf fit in onze gym

Blijf fit in onze gym

Blijf fit terwijl je op reis bent bij ons in Rotterdam. Onze hotel gym is uitgerust voor uw gemiddelde work-out met verschillende cardio- en krachttrainingsapparatuur. De sportschool is gelegen op onze 2e verdieping en is geopend van 7 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds. Bovendien is de sportschool gratis te gebruiken voor hotelgasten.  

24/7 Food Market

24/7 Food Market

Onze goed gevulde Food Market is 24 uur per dag geopend en heeft altijd een breed aanbod. Neem een lekker ontbijtje in de ochtend vanuit de breakfast corner, broodjes voor de lunch of kies 's avonds uit onze cocktail hapjes. Ontspan met een lokaal biertje in de lounge of neem een fles wijn mee naar je kamer. Goed eten, goede gesprekken en een goed gevoel - 24/7. 

Alle items, inclusief de ontbijtproducten, zijn exclusief van de kamerprijs en kunnen apart afgerekend worden. Omdat ontbijt niet word geserveerd in buffet vorm maar met individuele producten in de Food Market, betaal je op deze manier alleen voor hetgeen je nuttigt en is reserveren niet nodig. Betalingen kunnen alleen via pinpas of kredietkaarten voldaan worden bij de zelf-scan kassa. 

Bekijk productprijzen