Overnachten Rotterdam

Overnachten in Rotterdam? Dan bent u bij The James Hotel in Rotterdam helemaal goed. The James Hotel is een 3 sterren design hotel in het centrum van Rotterdam. Het hotel heeft veel faciliteiten, wat voor een aangenaam verblijf zorgt. Daarnaast is Rotterdam een toeristische trekpleister waar veel te doen is. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat The James een uitstekend hotel is om te overnachten in Rotterdam.

Ontspannen bij The James Hotel

Ontspannen staat gelijk aan overnachten in Rotterdam bij The James Hotel. Bij de 144 kamers die The James Hotel tot zijn beschikking heeft staan comfort, luxueuze en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit maakt dat uw overnachting in Rotterdam bij The James Hotel waar u helemaal tot rust komt en zonder zorgen zal zijn.

Luxueus Overnachten in Rotterdam

Overnachten in Rotterdam kan bij The James Hotel op een luxueuze manier. Het hotel is uniek binnen het driesterrensegment. Het hotel combineert een modieuze uitstraling met een zeer hoog niveau van gastvrijheid, wat overnachten in Rotterdam bij The James Hotel tot een fijne ervaring maakt.

Wat kunt u verwachten van hotel The James?

The James Hotel is geschikt voor veel doeleinden. Onze lounge is perfect om contact te maken of heerlijk te ontspannen. Ook kunt u genieten van een lekker hapje en drankje uit de foodmarket. Op deze verdieping is er ook ruimte om te werken. Kortom The James Hotel is een perfecte plek om te overnachten in Rotterdam, zowel voor zakelijk verblijf als een verblijf om te ontspannen. Verder kunt u genieten van de vele faciliteiten die The James heeft, zoals:
• 24/7 receptie
• Wasserette service
• Vergaderzaal
• 24/7 Foodmarket
• Gratis Wifi
• Fitnessruimte
• Parkeren

Waar kunt u ons vinden?

The James Hotel ligt in het centrum van Rotterdam. Het centrum is een prima plek om te overnachten in Rotterdam. U bent dichtbij allerlei bezienswaardigheden in Rotterdam. Eveneens kunt u met de tram, metro of bus makkelijk de hele stad afreizen en bent u met de trein snel en makkelijk in omliggende steden als Amsterdam en Den Haag.

Parkeren

Onze gasten kunnen een parkeerplaats reserveren bij hotel The James. Voor een bedrag van €25,- per nacht heeft u uw eigen parkeerplaats. In de omgeving van het hotel is overigens ook genoeg parkeergelegenheid.

Vragen over uw overnachting in Rotterdam?

Heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.