Hotel Rotterdam Centrum

Hotel The James kunt u vinden in Rotterdam centrum. Rotterdam is een stad met veel bezienswaardigheden. Van het hotel kunt u met de fiets geheel het centrum van Rotterdam bezien. Als zakelijke gast en toerist kunt u voor tijdelijk verblijf in hotel The James terecht.

Ga voor een modern en gastvrij verblijf

Wanneer u een hotel in Rotterdam centrum zoekt en graag in een moderne en gastvrije omgeving verblijf, dan is The James Hotel voor u een uitstekend hotel. The James Hotel is een hotel in Rotterdam centrum met een moderne en gastvrije uitstraling. Daarnaast is het hotel gelegen nabij het centraal station van Rotterdam en zijn bruisende straten als de Coolsingel, de Lijnbaan en de Meent zeer makkelijk te bereiken.

Van alle markten thuis

The James Hotel is geschikt voor diverse bezoekers. Of u nu een hotel in Rotterdam centrum zoekt voor een city trip of voor een zakenreis, The James Hotel is in beide gevallen uitermate geschikt. The James Hotel heeft dan ook verschillende kamers zodat het elk soort bezoeker kan bieden wat het verlangt.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vanwege de ligging van het hotel in Rotterdam centrum kunt u een levendige omgeving verwachten. Tevens heeft u alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Naast het bedrijvige Rotterdam waarin u zich begeeft, heeft The James Hotel veel faciliteiten te bieden voor zijn gasten. U kunt onder andere gebruik maken van:

  • 24/7 receptie
  • Wasserette service
  • Vergaderzaal
  • 24/7 Foodmarket
  • Gratis Wifi
  • Fitnessruimte
  • Parkeren

Waar ligt hotel The James?

U kunt het hotel in Rotterdam centrum vinden. Vanuit omliggende steden is The James Hotel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit de omliggende luchthavens van Amsterdam en Rotterdam kunt u met het openbaar vervoer snel en eenvoudig ons hotel bereiken. Eveneens kunt u vanuit ons hotel met de tram, metro en bus gemakkelijk heel Rotterdam verkennen.

Parkeren bij het hotel in Rotterdam Centrum

Voor onze gasten zijn 22 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor een bedrag van €25,- kunt u een parkeerplaats reserveren per nacht. Eveneens is er in de omgeving van het hotel genoeg parkeergelegenheid.

Contact

Heeft u vragen over ons hotel in Rotterdam centrum? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.