Hotel Rotterdam

Hotel in Rotterdam gezocht? The James is een hotel in Rotterdam waar u zich thuis voelt in een grote stad. U kunt het schitterende Rotterdam verkennen met de fiets. The James Hotel in Rotterdam is geschikt voor tijdelijk verblijf en voor zakelijke gasten.

Design hotel in Rotterdam

The James Hotel uit Rotterdam is een hotel die bij u een luxueus en rijk gevoel oproept. De kamers zijn ingericht met de nodige comfort. Daarnaast beschikt het hotel uit Rotterdam over een lounge waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Deze ruimte is ook geschikt om te werken of gewoon te relaxen.
The James uit Rotterdam is een hotel waar kwaliteit en luxe in een hoog vaandel staat. Als u een hotel in Rotterdam zoekt, dan is The James een hotel die u kwaliteit, luxe en een levendige omgeving te bieden heeft.

Design hotel in Rotterdam

Ga voor een comfortabel hotel in Rotterdam. The James Hotel is een uniek driesterrenhotel in Rotterdam. Hotel The James één van de nieuwste hotels in Rotterdam, wat u terug kunt zien in het moderne design. Daarnaast vinden wij service erg belangrijk. Zo kunt u 24 uur per dag terecht bij onze receptie waar u kunt rekenen op speciale services en persoonlijk advies.

Wat hebben wij te bieden?

Het hotel in Rotterdam biedt een comfortabel verblijf in het centrum van Rotterdam. U kunt bij ons genieten van verschillende faciliteiten, zoals:

  • 24/7 receptie
  • Wasserette service
  • Vergaderzaal
  • 24/7 Foodmarket
  • Gratis Wifi
  • Fitnessruimte
  • Parkeren

The James hotel in Rotterdam beschikt over 144 prachtige kamers met de nodige faciliteiten. Het aantal kamers van The James is uniek binnen het driesterrensegment.

Waar vindt u ons hotel in Rotterdam?

The James Hotel ligt in het centrum van Rotterdam. Vanuit de omliggende luchthavens van Amsterdam en Rotterdam is het hotel in Rotterdam makkelijk te bereiken. Tevens zijn de toeristische steden Amsterdam en Den Haag binnen handbereik. Met de metro, bus en tram kunt u gemakkelijk heel Rotterdam bereiken.

Parkeren

The James Hotel in Rotterdam heeft 22 parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor gasten. Een plekje in deze hypermoderne lift heeft u voor €25,- per nacht tot moment van check-out - maximale afmetingen van toepassing. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel in Rotterdam.

Vragen

Heeft u vragen over ons hotel in Rotterdam? Dan kunt u contact opnemen met ons en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.