Goedkoop Overnachten Rotterdam

Goedkoop overnachten in Rotterdam is goed mogelijk bij The James Hotel. Bij ons geniet u van gunstige prijzen en kunt u een extra korting krijgen op uw volgende verblijf wanneer u zich inschrijft voor deze speciale aanbieding. Naast een goedkope overnachting in Rotterdam krijgt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen. Onze kamers zijn luxueus ingericht en geven u een warm gevoel.

Luxe overnachten tegen een betaalbare prijs

The James Hotel staat bekend om het zijn comfortabele en luxe kamers. Daarnaast is het goedkoop overnachten in Rotterdam bij The James Hotel. Voor een mooie prijs krijgt u een warm ingerichte kamer die zorgt voor rijk en overvloedig gevoel.
Binnen het driesterrensegement is The James hotel uniek. Het heeft 144 prachtige kamers met een fraaie inrichting. The James hotel bewijst dat overnachten in een mooi hotel niet duur hoeft te zijn. Goedkoop overnachten in Rotterdam doet u bij The James hotel.

Wat heeft The James te bieden?

The James Hotel biedt u een goedkope overnachting in Rotterdam. Naast de voordelige prijzen kunt u heerlijk tot rust komen in The James Hotel. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw zorgen uit handen te nemen en te genieten van uw verblijf in ons hotel. Zo hebben wij de volgende faciliteiten te bieden:
• 24/7 receptie
• Wasserette service
• Vergaderzaal
• 24/7 Foodmarket
• Gratis Wifi
• Fitnessruimte
• Parkeren

Waar ligt hotel The James?

The James Hotel is gelegen in het centrum van Rotterdam en heeft de toerist veel te bieden. U kunt goedkoop overnachten in Rotterdam centrum en genieten van een bruisend Rotterdam. Daarnaast is het hotel makkelijk te bereiken vanuit de luchthavens van Amsterdam en Rotterdam. Tevens kunt u middels het openbaar vervoer makkelijk Rotterdam verkennen of een uitstapje maken naar steden als Amsterdam en Den Haag.

Naast dat u goedkoop kunt overnachten in Rotterdam bij The James hotel is Rotterdam een stad waar veel te beleven is. Bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, de Euromast, de Haven en diergaarde Blijdorp zijn te vinden in Rotterdam. Kortom, een weekendje in Rotterdam is makkelijk te vullen.

Parkeren

The James Hotel heeft de beschikking over 22 parkeerplaatsen. Voor €25,- kunt u een parkeerplaats reserveren per nacht. Overigens is er genoeg parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel.

Contact

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons? Wij staan direct voor u klaar om te helpen